MagyarHU EnglishEN
Esküvői Helyszín

Esküvői Helyszín

A nagy napon szeretnétek elszökni a nagyvárosi forgatag elől? Hangulatos helyszínre vágytok romantikus bájjal, vízparti romantikával?

A nagy napon szeretnétek elszökni a nagyvárosi forgatag elől?

Hangulatos helyszínre vágytok romantikus bájjal, vízparti romantikával?

Ha tökéletes esküvői helyszínt kerestek a Balaton közelében a Holiday Resorts a megfelelő választás. Idilli helyszín, fenséges lakodalmas menü és kiváló kiszolgálás várja a házasodni vágyó ifjú párokat.

Az egyedi hangulat és felejthetetlen élmény garantált. Legyen szó akár szűkebb körű, kis esküvőről, vagy hetedhétországra szóló lakodalomról, nálunk bármi megoldható. A helyszín akár 300 fő befogadására is alkalmas!

Ha szeretnéd a boldogító igent ebben a varázslatos környezetben kimondani, az is megoldható: a hátsó kertben vagy a privát stégünkön akár kihelyezett polgári szertartásra is lehetőség van. 

A nagy nap hangulatának kiválasztásában csak a képzeleted szabhat határt! Az épület számos lehetőséget kínál a házasodni vágyóknak, sokféle stílus, hangulat megfér egymás mellett: romantikus vintage, bohókás grillparty-val egybekötött mulatozás, tradícionális falusi lagzi, és még sorolhatnánk. 

Az ifjú pár és a násznép elégedettségére különlegesen finom ízvilággal, bőséges fogásokkal szolgálunk, melyet kiváló szakácsmester és csapata garantál. Nálunk a hagyományos-, és modern konyha kedvelői is megtalálják igényüknek megfelelő ételkínálatot.

Esküvői szolgáltatók széles körével állunk kapcsolatban, így a nálunk foglalók akár különleges kedvezményekben is részesülhetnek. Emellett a nagy mulatozásban megfáradt vendégek részére szállást biztosítunk.

A Holiday Resorts méltó környezet, és jó választás, ha szeretnétek felejthetetlenné varázsolni életetek Nagy Napját. Az épület és a Balaton varázsa, a kínálat sokszínűsége, vendéglátásunk magas színvonala elégedettségetek garanciája.

Elérhetőségeink:
Telefon: +36 20 777 8778
E-mail: events@holidayresorts.hu

Esküvő
Képek száma: 29 db
Esküvő
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO