MagyarHU EnglishEN
Esküvő helyszín biztosítása

Esküvő helyszín biztosítása

Nincs is szebb egy a Balaton partján megrendezésre kerülő esküvőnél, hiszen ki ne szeretné, ha a nagy napon egy igazán hangulatos helyszínen kelhetne egybe kedvesével? Ehhez ad színteret a Holiday Resorts balatoni hotelja, ahol a vízpart romantikus hangulata varázsolja el az esküvő minden résztvevőjét.

A nagyvárosi forgatagtól távol elhelyezkedő balatoni esküvőhelyszín egyedi hangulatával felejthetetlen élményt garantál, legyen szó szűkebb körű kis esküvőről vagy hetedhétországra szóló lakodalomról, hiszen a helyszín akár 300 fő befogadására is alkalmas. Emellett a nagy mulatozásban megfáradt vendégek részére szállást is tudunk biztosítani.

Ha szeretnéd a boldogító igent ebben a varázslatos környezetben kimondani, az is megoldható: a hátsó kertben vagy a privát stégünkön akár kihelyezett polgári szertartásra is lehetőség van.

A nagy nap hangulatának kiválasztásában csak a képzeleted szabhat határt! Az épület számos lehetőséget kínál a házasodni vágyóknak, sokféle stílus, hangulat megfér egymás mellett: romantikus vintage, bohókás grillpartyval egybekötött mulatozás, tradicionális falusi lagzi, és még sorolhatnánk.

Az ifjú pár és a násznép elégedettségére különlegesen finom ízvilággal, bőséges fogásokkal szolgálunk, melyet kiváló szakácsmester és csapata garantál. Nálunk a hagyományos-, és modern konyha kedvelői is megtalálják az igényüknek megfelelő ételkínálatot. Ráadásul esküvői szolgáltatók széles körével állunk kapcsolatban, így a nálunk foglalók akár különleges kedvezményekben is részesülhetnek.

A Holiday Resorts méltó környezet, és jó választás, ha szeretnétek felejthetetlenné varázsolni életetek nagy napját. Az épület és a Balaton varázsa, a kínálat sokszínűsége, vendéglátásunk magas színvonala elégedettségetek garanciája.

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 84 568 568

E-mail: recepcio@holidayresorts.hu

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO