MagyarHU EnglishEN
Hajózás, vitorlázás, sétarepülés

Hajózás, vitorlázás, sétarepülés

A Balaton említésével régóta összefonódott a hajózás és vitorlázás fogalma is, legalább egyszer mindenkinek ki kell próbálnia milyen átszelni a Balatont egy vízen sikló hajóval, vagy vitorlával!

Balatoni szállodánk közelében található Balatonföldvár, ahol lehetőség van retro bulihajózásra is elmenni, de akár gyermek hajózásra, sétahajózásra, és vitorlázásra is találhatunk rengeteg programot, ajánlatot. Balatonszántód és Tihany között menetrendszerűen komp is közlekedik, így akár azzal is eljuthatunk a déli partról az északira, és vissza.

Lúcia Air sétarepülés a Balaton körül
Igazán felejthetetlen élménnyel ajándékozhatja meg magát, szeretteit vagy barátait egy sétarepüléssel a Balaton körül! Ha szeretne szó szerint a fellegek között járni, és onnan megcsodálni a balatoni tájat, látogassa meg a Lúcia Airt, repüljön profikkal! Több évtizedes tapasztalatukkal maximális biztonságban érezheti magát és családját is!

Vitorlás- és hajóbérlés
Balatonszárszó környékén több vállalkozás is biztosít vitorlás és hajóbérlést, akár kapitánnyal vagy anélkül is, így lehetőség van saját tempóban, és időben felfedezni a Balaton szépségeit! Vitorlásbérlés, vagy hajóbérlési igényével kapcsolatban keresse kollégáinkat!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO