MagyarHU EnglishEN
Esküvő Helyszín

Esküvő Helyszín

A nagy napon szeretnétek elszökni a nagyvárosi forgatag elől? Hangulatos helyszínre vágytok romantikus bájjal, vízparti romantikával?
A Nagy Napon szeretnétek elszökni a nagyvárosi forgatag elől?
Hangulatos helyszínre vágytok romantikus bájjal, vízparti romantikával?

 

Ha tökéletes esküvői helyszínt kerestek a Balaton közelében a Holiday Resorts*** Superior a megfelelő választás. Idilli helyszín, fenséges lakodalmas menü és kiváló kiszolgálás várja a házasodni vágyó ifjú párokat.

Az egyedi hangulat és felejthetetlen élmény garantált. Legyen szó akár szűkebb körű, kis esküvőről, vagy hetedhétországra szóló lakodalomról, nálunk bármi megoldható. A helyszín akár 130 fő befogadására is alkalmas.

Ha szeretnéd a boldogító igent ebben a varázslatos környezetben kimondani, az is megoldható: a szálloda kertjében vagy a privát stégünkön akár kihelyezett polgári szertartásra is lehetőség van. 

A Nagy Nap hangulatának kiválasztásában csak a képzeleted szabhat határt! Az épület számos lehetőséget kínál a házasodni vágyóknak, sokféle stílus, hangulat megfér egymás mellett: romantikus vintage, bohókás grillparty-val egybekötött mulatozás, tradícionális falusi lagzi, és még sorolhatnánk. 

Az ifjú pár és a násznép elégedettségére különlegesen finom ízvilággal, bőséges fogásokkal szolgálunk. Nálunk a hagyományos és modern konyha kedvelői is megtalálják az igényüknek megfelelő ételkínálatot.

Esküvői szolgáltatók széles körével állunk kapcsolatban, így a nálunk foglalók akár különleges kedvezményekben is részesülhetnek. Emellett a nagy mulatozásban megfáradt vendégek részére szállást biztosítunk.

A Holiday Resorts*** Superior méltó környezet és jó választás, ha szeretnétek felejthetetlenné varázsolni életetek Nagy Napját. Az épület és a Balaton varázsa, a kínálat sokszínűsége, vendéglátásunk magas színvonala elégedettségetek garanciája.

 

Elérhetőségeink:

 

Telefon: +36 20 777 8778
E-mail: events@holidayresorts.hu
 
Barbócz Ildikó - Rendezvényszervező és Esküvőkoordinátor:
+36 70 546 4661
 
Viki & Zsolti - 2023.08.26.
Képek száma: 29 db
Viki & Zsolti - 2023.08.26.
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO