MagyarHU EnglishEN
Szállodai szobák
Szállodai szobák
A Holiday Resorts 6 fajta szobatípussal, családoknak pároknak nyújt kellemes Balaton parti nyaralásra szálláslehetőséget. Miden szobánk bútorozott erkéllyel várja vendégeit.
Wellness Oázis
Wellness Oázis
Egy aktív kirándulással teli nap után jó érzés megpihenni wellness oázisunkban. Használja ki a lehetőséget és töltődjön fel wellness részlegünkben.
Élmény az egész családnak
Élmény az egész családnak
Pihenjen párjával, családjával vagy barátaival, rendezzen esküvőt, vagy éppen munkatársainak csapatépítő tréninget exkluzív környezetben, családias hangulatban! Balatonszárszón a Holiday Resorts szállodánkban színvonalas szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket.
Csapatépítő rendezvény helyszín biztosítása
Csapatépítő rendezvény helyszín biztosítása
A Holiday Resorts a Balatonhoz való közelségével, valamint számos programlehetőségével tökéletes választás különböző indoor és outdoor csapatépítő tréningek lebonyolításához.
Esküvő helyszín biztosítása
Esküvő helyszín biztosítása
Nincs is szebb egy a Balaton partján megrendezésre kerülő esküvőnél, hiszen ki ne szeretné, ha a nagy napon egy igazán hangulatos helyszínen kelhetne egybe kedvesével? Ehhez ad színteret a Holiday Resorts balatoni hotelja, ahol a vízpart romantikus hangulata varázsolja el az esküvő minden résztvevőjét.
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO