MagyarHU EnglishEN
Gasztroélmények a Holiday Resortsban!

Gasztroélmények a Holiday Resortsban!

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Balaton említése már egy ideje összeforrt a gasztroturizmussal is, aki balatoni nyaralást tervez, vagy csak hétvégére ruccan ki az északi vagy déli partra, biztosan betervez egy jó kis gasztrotúrát is! A Balaton partján begyűjthető gasztroélmények sorához már a Holiday Resorts is csatlakozott, hiszen két kiváló séfünk, Nyári János és Bartik Gergely valódi gasztrocsodákat varázsolnak a tányérokra!

Nyári János és Bartik Gergely egyaránt a Békés Megyei Culinary Team tagjai, akik a 2018-as luxemburgi szakács világbajnokságon is részt vettek! Ez a megmérettetés már a hatodik alkalom volt a Culinary Team számára, hogy gasztronómiai világeseményen vehettek részt. A luxembourgi gasztronómiai világbajnokságról is érmekkel térhetett haza Nyári János mesterszakács és Bartik Gergely szakács, a versenyen 30 nemzeti, 15 junior és 15 közétkeztetési csapat mérte össze tudását. A magyar csapat hidegkonyhai remekei ezüstérmesek lettek, az összesítésben a 10. helyet szerezték meg. A világbajnokság zsűrije egyébként nagyon dicsérte a magyar csoport egyedi ötleteit, alapanyag-választását és azt, hogy számos technológiát alkalmaztak az ételkészítések során.

Ha Ön is szeretné megkóstolni a szakács világbajnokságot is megjárt két séfünk, Nyári János és Bartik Gergely szakácsok mesterműveit, nincs más dolga, mint lefoglalni szállását a Holiday Resortsban! Balatonszárszói szállodánk nemcsak csodálatos balatoni panorámávalprivát stéggel, és hatalmas úszómedencével rendelkezik, hanem fantasztikus étteremmel is! Élvezze ki a mennyei fogásokat, merüljön el ne csak a Balatonban, de az egyedülálló gasztrokínálatunkban is!

Felfedezné a balatoni gasztronómia további gyöngyszemeit is? Nézzen szét programajánlataink között is, hiszen egy csokorba gyűjtöttük a Balaton kínálta legjobb gasztro- és borélményeket!

Étterem
Képek száma: 19 db
Étterem
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO