MagyarHU EnglishEN
Passzív pihenéshez, teljes kikapcsolódáshoz ajánljuk!

Passzív pihenéshez, teljes kikapcsolódáshoz ajánljuk!

Nagyon szüksége van már egy teljes feltöltődésre? Várjuk balatoni szállodánkban egy pihentető nyaralásra, teljes kikapcsolódásra, amelyet olyan wellness szolgáltatásaink biztosítanak, mint a jacuzzi, szauna, pezsgőfürdő vagy éppen masszázs!

Szabaduljon el otthonról, a hétköznapokból és dobja le magáról a stresszt! Balaton parti szállodánk tökéletesen relaxáló, pihentető wellness szolgáltatásokkal várja, hogy végre teljesen feltöltődhessen!

Mindenekelőtt egy remek méregtelenítéssel legjobb kezdeni a wellness élmények sorát! A szaunázás számos pozitív egészségügyi hatással rendelkezik, a méregtelenítés mellett a vérkeringés igénybevételével edzi a szívet, erősíti az immunrendszert, és a légzésre is remek hatással van. A jacuzzi vagy pezsgőfürdő hidromasszázzsal dolgozik, azaz erős vízsugárral masszírozza, lazítja a testet. Változatos masszázs programokkal és funkciókkal állnak rendelkezésre, hogy teljesen ellazítsák a megfáradt testet. A sószobában kipróbálható a sóterápia, amely szinte mindenkinek ajánlott, hiszen amellett, hogy rendkívül kedvező hatással van a légúti megbetegedésekre, hatására az állóképesség és a teherbíró képesség fokozódik. A só tisztítja a tüdőt és a hörgőket, segít a lerakodások felszakításában, felbontja és meglágyítja a nyálkát a tüdőben. Tudta, hogy a sószobában töltött idő felér egy tengerparton eltöltött nappal?

Végül pedig adja át magát a kényeztetésének, irány egy csodálatos masszázs! Legyen akár relaxáló, lazító masszázs, akár frissítő masszázs, vagy regeneráló biztosak vagyunk benne, hogy teste értékelni fogja, ráadásul lelkileg is feltöltődhet általa! A masszázs nemcsak a kezelt testrészre hat, hanem a reflexpontokon és idegpályákon keresztül a távoli szervek is elérhetők vele. A masszírozás serkenti a vér- és nyirokkeringést, aminek köszönhetően több tápanyagot kap a bőr alatti izomzat, a vérnyomás csökken, a szívverés normalizálódik, a szervezet védelmi rendszere, ellenálló-képessége erősödik. Ugye milyen jól hangzik? És mindezért nem kell mást tennie, csak ellazulnia és pihennie, amíg a masszőr dolgozik!

Várjuk balatoni szállodánkban egy teljes kikapcsolódásra és feltöltődésre, változatos wellness szolgáltatásaink testnek és léleknek egyaránt jót tesznek!

Részletek és foglalás:

Holiday Resorts

8624 Balatonszárszó, József Attila u. 25.

+36 20 777 8778

https://www.holidayresorts.hu/foglalas

recepcio@holidayresorts.hu

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO