MagyarHU EnglishEN
Programok aktív pihenéshez, a sportok kedvelőinek!

Programok aktív pihenéshez, a sportok kedvelőinek!

Balatoni szállodánkban nemcsak kényelmes, relaxált kikapcsolódásra számíthat, hanem az aktív pihenéshez is minden lehetőség adott! Teniszpálya, strand foci, bowling pálya és további rengeteg programlehetőség várja vendégeinket Balaton parti szállodánkban!

A tenisz szerelmeseinek egy nagy, salakos teniszpálya áll rendelkezésre, hogy a nyaralás alatt is hódolhassanak szenvedélyüknek, de a kezdők is bátran kipróbálhatják magukat ebben a sportban. A kispályás strandfocihoz is adottak a lehetőségek, családi vagy akár baráti társaságoknak is remek lehetőség játékos formában összemérni az erőket. Szeretné kerékpárral felfedezni a Balaton déli partját? Erre is van lehetőség, hiszen a Holiday Resorts szálloda kerékpárkölcsönzési szolgáltatást is nyújt, így akár két keréken is felfedezheti a Balaton csodáit! A nagy sportolás közben se felejtse el lehűteni magát, kültéri medencénkben még pár hossz leúszása is belefér!

A beltéri programlehetőségek közül kiemelkedik 4 sávos bowling pályánk, ami kitűnő helyszín egy komplett bowling bajnokság megrendezésére! Akár csapatépítő programként, akár az egész családnak szóló szórakozási lehetőségként is megállja a helyét! Ráadásul közvetlenül a Snack Bár szomszédságában található a bowling pálya, így bármikor át lehet ugrani egy kis harapnivalóért, vagy frissítőért. A bowling mellett további társasági programlehetőségek is rendelkezésre állnak, így például csocsó, darts vagy billiárd is! Mindegyiket kedveli? Akkor akár több állomsásos versenyt is szervezhetnek, és mindegyik sportágban összemérhetik a tudásukat!

Nyaraljon a Balaton-partján, pihenjen aktívan is, szállodánk megannyi lehetőséget biztosít kint és bent egyaránt!

Részletek és foglalás, egyedi ajánlatkérés:

Holiday Resorts

8624 Balatonszárszó, József Attila u. 25.

+36 20 777 8778

www.holidayresorts.hu

recepcio@holidayresorts.hu

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO