MagyarHU EnglishEN
Programok családoknak, baráti társaságoknak

Programok családoknak, baráti társaságoknak

Igazi közösségépítő programokkal is szolgál balatoni szállodánk, hiszen lehetőség van a kertben grillezésre, vagy bográcsozásra, akár nagyobb társaságoknak is! Szabadtéri medencékről nem is beszélve, ami szintén remek szórakozást biztosíthat kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Szállodánk a Balaton déli partján, Balatonszárszó üdülőövezetében helyezkedik el. A lélegzetelállító balatoni panoráma mellett, Balaton parti szállodánk számos programlehetőséget is kínál, a nyugodt pihenésre vágyó családok, baráti társaságok, illetve az aktív kikapcsolódásra vágyók számára egyaránt.

Kültéri programjaink közül a kerti grillezés vagy bográcsozás igen kedvelt időtöltés, hiszen mi tudná jobban összehozni a társaságot, mint a közös sütögetés, főzés, majd az elkészült, ínycsiklandó falatok elfogyasztása? Szállodánk kertjében erre is van lehetőség, teljesen felszerelt kerti grill és bogrács áll rendelkezésére a hobbi szakácsoknak, családfőknek, hogy elkészíthessék legjobb fogásaikat.

A sütés, főzés előtt vagy után pedig remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít szabadtéri medencénk! A nyári hőségben nincs is jobb, mint csobbanni egyet a kristálytiszta medencében, és lehűteni magunkat mielőtt nekikezdünk a tűz melletti sütéshez, vagy bármilyen egyéb szabadtéri programhoz, sportoláshoz.

Ha pedig extrémebb programra vágyna a társaság, arra is van ötletünk! Balatoni szállodánk ugyanis saját stéggel rendelkezik, ahonnan lehetőség van kipróbálni a SUP és evezés rejtelmeit! A SUP (standing up paddle) állva evezést jelent, egy olyan sport, amit bárki, korra és nemre való tekintet nélkül kipróbálhat. Az állva evezéshez speciális, felfújható deszkákat kell használni, amelyek stabilak és biztonságosak, így valódi élmény velük a vízi túra. Többféle SUP deszka létezik az igényekhez mérten, teljesen kezdők számára is vannak SUP deszkák, ahogy profik, edzett túrázók számára is. Egy SUP ráadásul rengeteg mindenre használható: a vízi túrázástól, a kardio edzésen át a jógáig, sőt, még akár horgászathoz is kitűnő választás.

Számos további beltéri és kültéri programlehetőséggel várjuk balatoni szállodánkban, foglalja le nyaralását Nálunk!

Részletek és foglalás, egyedi ajánlatkérés:

Holiday Resorts

8624 Balatonszárszó, József Attila u. 25.

+36 20 777 8778

www.holidayresorts.hu

recepcio@holidayresorts.hu

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO