MagyarHU EnglishEN
Gyógyfürdők és egyéb szabadidős programlehetőségek

Gyógyfürdők és egyéb szabadidős programlehetőségek

Ha Balaton, akkor hihetetlen kalandok! Számos kitűnő szórakozási lehetőséget, kirándulóhelyeket és kalandparkokat találni a Balaton környékén, a gyógyfürdőkről már nem is beszélve!

Balaton Golf Klub
A Balaton első, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas, mediterrán hangulatú, 18 lyukú golfpályája, amely akadémiával, gyermekprogramokkal várja az érdeklődőket Balatonudvarin!

Zamárdi kalandpark
Az autópályától és a Zamárdi-Felső vasútállomástól száz méterre helyezkedik el a Zamárdi Kalandpark, amely egy gyönyörű, 35.000 négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére. A programlehetőségek, belépőjegyek és részletek itt olvashatók: http://zamardikalandpark.hu/

Zamárdi - Galopp Lovas Üdülőfalu
A Zamárdiban található lovas üdülőfalu, a hozzá tartozó lovarda és a középkor hangulatát idéző piac 4 hektáron terül el, és évente több 10.000 látogatót fogad. A zsindelytetős csárda hamisítatlan magyar konyhájával, tüzes boraival és hangulatos cigányzenével várja a mulatni vágyókat.

Balatonboglár bob pálya és kalandpark
A balatonboglári kalandpark az egyik legnépszerűbb szórakoztató komplexum a Balaton partján, hiszen saját bobpályával rendelkezik, lehetőség van íjászatra, falmászásra, a kötélpálya kipróbálására, egy hatalmas játszótér, és a híres Gömbkilátó is várja a vendégeket!

Kőröshegyi Levendulás
A 2012-ben alapított gazdaság egész évben, sok szeretettel várja a levendula- és virágimádókat, felfedezőket, nyaralókat, túrázókat és mindenkit, aki saját kézzel szedett balatoni levendulával szeretné díszíteni otthonát!

Igal – Gyógyfürdő
Szintén sokat hallani a híres igali gyógyfürdőről, így ha környéken járunk, feltétlenül iktassuk be a programunkba! Az igali fürdő története a múlt század negyvenes éveire vezethető vissza, ekkor kezdődtek ugyanis az első fúrások, amelynek köszönhetően 651 méter mélységből 81 fokos, azóta már kiemelkedő gyógyhatásáról híressé vált víz tört felszínre.

Kehida Termál Gyógyfürdő
Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdő 2.400 m² vízfelülettel, mediterrán belső terekkel, 13 medencével, 94 méteres óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 34-36 °C fokos meleg vizes- és gyógymedencékkel, pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várja vendégeit!

Tapolcai Tavasbarlang
Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont a Balatonfelvidéki Nemzeti Park részét képezi, és hangulatos, kisváros alatti csónakázással, tudományos ismeretterjesztéssel, "Csodálatos karszt" kiállítással, valamint mászófallal várja látogatóit!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO